AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, endişelerin sona ereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hem de çok üzüleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında kediye yemek yedirmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında kediyi yedirmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye peynir yedirmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir