AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ayağa kalkacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir