AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstünden atlamak

Kahve falında evin üstünden atlamak

Kahve falında evin üstünden atlamak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında evin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evin üstünden atlamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünden atlamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına inanılır.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına inanılır.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak dinde bilginleşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur üstünden atlamak düzenin kurulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir