AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın üstünden atlamak

Kahve falında binanın üstünden atlamak

Kahve falında binanın üstünden atlamak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hem yıpranacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında binanın üstünden atlamak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet eder.

Kahve falında binalardan atlamak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak neredeyse mahkemelik olunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında binadan atlamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir