AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek şifa ve moral bulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünden atlamak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş üstünden atlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir