AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünden atlamak

Kahve falında ölünün üstünden atlamak

Kahve falında ölünün üstünden atlamak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, zamanının boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında farenin üstünden atlamak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünden atlamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında su üstünden atlamak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden atlamak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir