AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin üstünden atlamak

Kahve falında derenin üstünden atlamak

Kahve falında derenin üstünden atlamak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında derenin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Kahve falında derenin üstünden atlamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında dereye atlamak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında dere üzerinden atlamak hasta ise iyileşeceğine, saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında dereden atlamak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında derenin üzerinden atlamak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere atlamak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dere üstünden geçmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir