AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun üstünden atlamak

Kahve falında çukurun üstünden atlamak

Kahve falında çukurun üstünden atlamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında çukur üstünden atlamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukurlardan atlamak dayanışmanın ve düzenin artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukur atlamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukur üzerinden atlamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çukura atlamak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çukurdan atlamak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan üstünden atlamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir