AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Kahve falında kedinin suda yüzdüğünü görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında derin bir suda yüzmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık suda yüzmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında dalgalı suda yüzmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine inanılır.

Kahve falında buzlu suda yüzmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir