AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek yaşamının tadını çıkaracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yalan söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil suda yüzmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında termal suda yüzmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı suda yüzmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpük suda yüzmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında küçük suda yüzmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir