AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık suda yüzmek

Kahve falında karanlık suda yüzmek

Kahve falında karanlık suda yüzmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, galibiyet kazanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık suda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında karanlıkta suda yüzmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık suda yüzmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık suda boğulmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı suda yüzmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek işlerden hayır gelmeyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir