AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir suda yüzmek

Kahve falında derin bir suda yüzmek

Kahve falında derin bir suda yüzmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, prestij kazanılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında derin bir suda yüzmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin suda boğulmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında derinlere yüzmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Kahve falında kendi derini yüzmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde derinlerde yüzmek şansının ve kısmetinin açılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine tabir olunur.

Kahve falında derinlerde yüzmek yeniden bir araya geleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir