AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı suda yüzmek

Kahve falında dalgalı suda yüzmek

Kahve falında dalgalı suda yüzmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, sorunların çözüme kavuşturulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Kahve falında dalgalı suda yüzmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı deniz yüzmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denize yüzmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek önüne pek çok imkan sunulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir