AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde suda yüzmek

Kahve falında evin içinde suda yüzmek

Kahve falında evin içinde suda yüzmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde yüzmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında derin olmayan suda yüzmek eski enerjisini bulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suda yüzmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda yüzmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında suda hızlı yüzmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir