AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz suda yüzmek

Kahve falında tertemiz suda yüzmek

Kahve falında tertemiz suda yüzmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mal ve para kazanılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek arkasından iyi konuşulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet eder.

Kahve falında tertemiz banyo görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz ırmak görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tertemiz su görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz bir ev görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir