AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suda yüzmek

Kahve falında buzlu suda yüzmek

Kahve falında buzlu suda yüzmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, şifa bulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yönetici makamına oturacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında buzlu suda yüzmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu suda yıkanmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzun içinde yüzmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalettir.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz içinde yüzmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ticarette yol katedeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir