AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hoşgörülü biri olunacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak zararlarını telafi edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak şükredeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir