AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kuyruğu yemek

Kahve falında kedi kuyruğu yemek

Kahve falında kedi kuyruğu yemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işarettir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak vefa göstereceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında kedi kuyruğu görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kedi görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir