AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kuyruğu görmek

Kahve falında kedi kuyruğu görmek

Kahve falında kedi kuyruğu görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çabalarının boşa çıkacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz kedi görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir