AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kuyruğu koparmak

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gülmeye hasret kalacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Doğru iletişim için, daha detaycı olunması gerekiyor.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek sorunların çözüm bulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında kedi kuyruğu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kötüyse düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kedi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir