AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruksuz kedi görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak helal ve bol rızka kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir