Kahve falında fareyle kedi görmek

Kahve falında fareyle kedi görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sevdiği insana kavuşacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyle kedi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Kahve falında farenin kediye dönüştüğünü görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi görünümlü fare görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek mutsuz olacağına, mekân değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top