AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye yem vermek

Kahve falında kediye yem vermek

Kahve falında kediye yem vermek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bereketli günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye yem vermek gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında kedilere yem vermek anne duasının açılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kediye yem vermek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kalabalık günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yemen görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kuzuya yem vermek para kazanmaya, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ördeklere yem vermek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir