AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek sağlam bir kariyer edineceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kafasının rahat olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yem yiyen kuşlar görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kuşlara yem atmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, borç ödemeye rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuşa yem vermek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye yem vermek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedilere yem vermek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir