AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilere yem vermek

Kahve falında kedilere yem vermek

Kahve falında kedilere yem vermek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kedilere yem vermek gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilere yem vermek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek adımlarını daha sağlam atacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye yem vermek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek aydınlığa çıkılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeği yememek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hak yememek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir