AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare yemesini görmek

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel davetler alacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yemesini gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yemi görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye yem vermek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kedilere yem vermek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kedi fare görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, ona kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir