AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz fare ve kedi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kedi fare görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Kahve falında fare ve kedi görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir