AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılara neden olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sevilen bir dostun geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin civciv yediğini gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv yediğini görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi civciv görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ve civciv görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir