AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlığın da bozulacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, malını ve canını riske edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek dolayısıyla geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv yediğini görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında civciv ve köpek görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek ve civciv görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe yemek yedirmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin et yediğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir