AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivi kediden kurtarmak

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına alamet eder.

Kahve falında civcivi kurtarmak inancının eksileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv kurtarmak hakkını yedirtmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine delalettir.

Kahve falında civciv ve kedi görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve civciv görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kedi civciv görmek işlerinde aksama olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek yüksek moral sahibi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir