AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv yediğini görmek

Kahve falında civciv yediğini görmek

Kahve falında civciv yediğini görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv yediğini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında civciv yediğini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek yokluğa düşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, rütbenin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Kahve falında siyah civciv sevmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yanmış civciv görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv emzirmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir