AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve civciv görmek

Kahve falında kedi ve civciv görmek

Kahve falında kedi ve civciv görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, saygınlık kazanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve civciv gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kedi ve civciv görmek amaçlarına ulaşacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kedi civciv görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak büyük bir ortaklığa gireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret eder.

Kahve falında civciv ve kedi görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir