AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi civciv görmek

Kahve falında kedi civciv görmek

Kahve falında kedi civciv görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi civciv gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Kahve falında kedi civciv görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalettir.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv ve kedi görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ve civciv görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan civciv görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir