AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv yiyen kedi görmek

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında civciv yiyen kedi gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek sevdiği insana kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv ve kedi görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi civciv görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve civciv görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında civcivi elinde görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir