AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kötü sözler duylacağına işarettir.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacak ısırmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, gelirinin de artmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir