AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi bacağı görmek

Kahve falında kedi bacağı görmek

Kahve falında kedi bacağı görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Kahve falında kedi bacağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında kedi bacağı görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bacağı kopmuş görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında bacaktaki kılı almak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kılsız bacak görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bacak dokunmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta iltihap görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir