AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek

Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek

Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek kendisi paralayacağına, ilişkilerin noktalanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, küskünlük yaşanacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kuşu yediğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, rahat şekilde geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu kediden kurtarmak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kedi görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, onu uyaracağına işaret eder.

Kahve falında kediyi yedirmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir