AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve papağan görmek

Kahve falında kedi ve papağan görmek

Kahve falında kedi ve papağan görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, böyle işlere kalkışacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, malında azalmaya alamet eder.

Kahve falında kedi ve papağan gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında kedi ve papağan görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında papağan yavrusu görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yavru papağan görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek talihinizin artacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan satın almak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir