AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle oynadığını görmek

Kahve falında kediyle oynadığını görmek

Kahve falında kediyle oynadığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle oynadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyle oynadığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin oynadığını görmek hayal kırıklığına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizide oynadığını görmek dikkat çekeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün düğünde oynadığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin oyun havası oynadığını görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede oynadığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oynadığın oyunu görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir