AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin oynadığını görmek

Kahve falında kedinin oynadığını görmek

Kahve falında kedinin oynadığını görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, canın derdine düşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin oynadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında kediyle oynadığını görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin oynadığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birilerinin oynadığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol oynadığını görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Kahve falında oyun oynadığını görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir