AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla tokalaşmak

Kahve falında adamla tokalaşmak

Kahve falında adamla tokalaşmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında adamla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında adamla tokalaşmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesle tokalaşmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında camide tokalaşmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla tokalaşmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanla tokalaşmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir