AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tokalaşmak

Kahve falında el tokalaşmak

Kahve falında el tokalaşmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, adeta havalara uçacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, her daim bereketli işler yapacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına inanılır.

Kahve falında el tokalaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sol elle tokalaşmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tokalaşmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokalaşmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkla tokalaşmak hayırlı işler yapacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle tokalaşmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir