AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla tokalaşmak

Kahve falında bayanla tokalaşmak

Kahve falında bayanla tokalaşmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Kahve falında bayanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Kahve falında bayanla tokalaşmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında askerle tokalaşmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında patronla tokalaşmak keyifli hale geleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Kahve falında atatürkle tokalaşmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir