AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla tokalaşmak

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında kadınla tokalaşmak bolluk içine olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valiyle tokalaşmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerle tokalaşmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak istediği başarıya kavuşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında ölen birisiyle tokalaşmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir