AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide tokalaşmak

Kahve falında camide tokalaşmak

Kahve falında camide tokalaşmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında camide tokalaşmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında camide tokalaşmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerle tokalaşmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle tokalaşmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle tokalaşmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kadınla tokalaşmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sol elle tokalaşmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir