AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla tokalaşmak

Kahve falında düşmanla tokalaşmak

Kahve falında düşmanla tokalaşmak hayırlı yollara gireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında düşmanla tokalaşmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle tokalaşmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle tokalaşmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulur.

Kahve falında maymunla tokalaşmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işarettir.

Kahve falında patronla tokalaşmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tokalaşmak öpüşmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir