AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesle tokalaşmak

Kahve falında herkesle tokalaşmak

Kahve falında herkesle tokalaşmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerinin kapanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında herkesle tokalaşmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında patronla tokalaşmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında camide tokalaşmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yeni biriyle tokalaşmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir