AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, çirkin sözler işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek en çetin zorlukların aşılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek mutlulukların yarım kalacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir