AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kesmek

Kahve falında kedi kesmek

Kahve falında kedi kesmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedi başı kesmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kedi kesmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kulağı kesmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi kesmek endişelerin sona ereceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kesmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi kesmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir