AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin tüyünü kesmek

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, büyük sorunların yaşanacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek geçiminin kolaylaşacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında köpek tüyü kesmek çok zengin olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüy kesmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüylerini kesmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri kesmek çevresinin genişleyeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir